Transfer Arlanda - tips och råd

Det stora problemet för många utlandsresenärer ligger inte i att ta sig från Arlanda och vidare till destinationen där man ska tillbringa sin semester - eller arbeta i. Det ligger istället i att hitta rätt transfer till Arlanda. Att detta ens är en fråga är ett underbetyg till både stat och styrande.

Ser man till många andra länder så finns det pålitliga, kollektiva alternativ där man för en spottstyver kan ta sig till stadskärnan från flygplatsen. Arlanda och Stockholm är annorlunda och inte på ett bra sätt. Tåget kostar mycket pengar och taxi är även det ett kostsamt alternativ - som dessutom kan innebära förseningar.

Fördelar med att välja buss som transfer till Arlanda

Ett alternativ vad gäller transfer till Arlanda sticker emellertid ut på ett positivt sätt och detta i form av flygbussarna. Fördelarna med en flygbuss är ganska många om man jämför med övriga alternativ och några av dessa ser ut som följer:

  • Många avgångar. Vy Flygbussarna - som är det största bolaget för transfer till Arlanda - erbjuder många avgångar från en massa olika platser i Stockholm. Du kan enkelt hitta en plats som passar dig och skulle du missa en buss så behöver du inte vänta särskilt länge innan nästa anländer.
  • Bra pris. Ser man till hur mycket en biljett kostar så handlar det om ungefär 200 kronor för en tur- och returresa och en dryg hundralapp för en enkel resa. Det är ett bra pris om man jämför med kostnaden för taxi eller tåg.
  • Bekvämlighet. Bussarna är moderna och detta innebär att det finns toalett, generöst med benutrymme och att du enkelt kan koppla upp dig mot Wifi. Du reser bekvämt, helt enkelt - och ditt bagage ligger tryggt och säkert nere i bagageutrymmet.
  • Punktlighet. Vy Flygbussarna kan visa upp en riktigt bra statistik vad gäller punktlighet - vilket givetvis är ett absolut krav i samband med att man ska ut och resa och har en deadline att förhålla sig till.
25 Dec 2023