Samla gänget och res tillsammans

Är man många kompisar eller personal som ska resa långt så finns det möjlighet att resa tillsammans. Det är ett trevligt sätt att även kunna nyttja själva resan till umgänge och aktiviteter.

Ska man resa långt, eller lite mer lagom långt, så kan det ändå vara skönt och kul att kunna samla alla och göra även resan till en del av umgänget. Det går att boka en bussresa för skolklasser, fotbollsklubbar, kompisgäng och personal på företag. Eller vilka man än är och vad syftet än är. Kanske passar man på att ta med någon i bussen som kan informera om resemålet eller som kan underhålla genom lekar, spel eller liknande under resans gång. Ett sätt att nyttja även resan som extra tid till trevnad eller nytta av något slag.

Målet på resan

Även om själva resan kan nyttjas till något roligt eller intressant så är det ändå resans mål som är kronan på verket. Men vad resans mål är bestämmer man själva. Det kan vara en semesterresa till bad eller skidor. Kanske ett evenemang som en konsert, idrottsevenemang eller liknande. Eller så är det en resa där man besöker olika intressanta resmål där det hänt något historiskt. Eftersom man själv väljer temat på resan så kan man även göra resor där syftet är att handla, eller att kombinera flera olika syften under resans väg. Kanske en vacker trädgård, ett slott, en tillverkning av glas, en välkänd restaurang, en stor butik med mera. Man bestämmer själv.

19 Dec 2020