Låna till drömresan!

Så här när hösten närmar sig med stormsteg kan man längta till nästa semester. När det blir allt kallare i Sverige, börjar man längta efter sol och värme. Om semesterkassan för tillfället är slut, är det fullt möjligt att låna till drömresan. Läs vidare för att få veta hur.

Den som har lånat för mycket, kan drabbas av en betalningsanmärkning. Numera är det alldeles för lätt att råka ut för detta. Säg att du har lånat en bok från biblioteket. Om du har förlagt boken och inte hittar den, när det är dags att lämna tillbaka den och du blir försenad med att lämna tillbaka den, kan du i värsta fall drabbas av en betalningsanmärkning. Då innebär det ju inte att du inte har skött din ekonomi. Även den som faktiskt är noggrann och skötsam, kan alltså drabbas av en betalningsanmärkning. Orättvist, eller hur?

Låna när du önskar det

Låna till drömresan

Det går att lösa en sådan situation, som andra banker inte skulle göra; genom att låna från ett låneinstitut som inte bryr sig om den där onödiga betalningsanmärkningen, kan du låna till drömresan och behöver inte vara bunden av något som har hänt i det förflutna. Låt inte det förflutna bestämma ditt öde. Då är det bättre att ta tag i sin nuvarande situation, och göra precis som man själv vill ha det. Säg att du alltid har drömt om men resa till Maldiverna; ett azurblått hav, sandstränder med sand så len som den lenaste siden. Eller är det en resa till Thailand som lockar? Många är de svenskar som har upptäckt denna pärla i Sydöstasien.

Skaffa resebroschyr och dröm dig bort

Längtar du efter att komma iväg? Det är dags att planera nästa resa i vinter. De allra flesta researrangörer vill ha betalt för hela resan för att de ska hålla platserna åt dig. Det krävs då att man har hela summan så att man kan betala för resan och på så sätt ha en garanterad plats i solen. Råkar man då ha en betalningsanmärkning blir det oftast svårt att få betala med en avbetalningsplan. Då är det en tröst att det finns andra låneinstitut som beviljar dig lån även med betalningsanmärkning och som är utan UC; Upplysningscentralens uppgifter om tidigare betalningsanmärkningar. Det är enkelt, går snabbt att få besked om lån då man loggar in med hjälp av sitt BankId. Sedan fyller man i alla uppgifter och får snabbt svar. Läs mer på: https://www.goodcash.se/lana-pengar-utan-uc-med-betalningsanmarkningar.

9 Sep 2019