Få koll på allt med bilservice i Göteborg

Bilen behöver lite kärlek och omvårdnad. För att veta att allting är som det ska, så håller man fast vid en årlig bilservice och lämnar in den i Göteborg.

Barnen skriker, katten jamar, hunden hoppar upp och ned och bara väntar på att få komma ut för en morgonpromenad. Fullständigt kaos och det är samma sak varenda morgon. Sura barn för att de måste upp till skolan, djur som är stressade för att de vill ha mat och promenad.

Som enligt ett schema går morgonen, det är viktigt att inget tar längre tid än vanligt. För då blir någon sen. När barnen till sist har gått upp, ätit och klätt på sig, då är det dags för skola och jobb. Samla ihop alla och ut till bilen. Nu är det bara att köra och hoppas på lugn i trafiken. När nyckeln vrids om, då händer inget – katastrof.

Alla bilar behöver bilservice

Det var ett faktum, alla skulle bli sena. Upp med telefonen för att ringa och få hjälp. Allt man fick höra var “du skulle gjort din bilservice i Göteborg i tid’’. Ja, men det är lite sent nu. Efter en omdirigering fick alla ta bussen istället.

Under resans gång passade man på att ringa en bilverkstad för reparation av bilen, men även för att ge den dess årliga bilservice. Hade man bra gjort det i tid, så kanske man hade sluppit denna stressiga morgon. Nästa år, då vet man att man ska göra bättre.

15 Oct 2022