Enkelt med bussuthyrning i Uppsala

Med en stor grupp som ska förflyttas är det smidigt att boka genom bussuthyrning i Uppsala. Det gäller oavsett om man är privatperson eller driver ett företag. Hjälpen finns för alla.

Det skulle vara årsmöte på trädgårdsföreningen följande månad och Marianne letade efter årets föreningsresa till någon intressant plats. Normalt sett brukade hon vara ute i god tid men det hade varit mycket och hon hade glömt. Nu var hon stressad och googlade på trädgård. Plötsligt fanns svaret där framför henne på skärmen. En bussuthyrning i Uppsala planerade för resor till trädgårdsmässan i Älvsjö. Kanske kunde de boka en egen buss hos dem.

Bussuthyrning bokades i Uppsala

Hon klickade bort samtalet och log ett stort leende. Det hade löst sig. Hon kunde inte tro att hon haft sådan tur. Bussbolaget hade möjlighet att boka in en buss till föreningen och bad henne att skicka de detaljer som behövdes. Förutom antal passagerare ville han även veta om alla skulle plockas upp på samma plats eller om det blev flera stopp på vägen.

Då alla bodde i närheten av Uppsala bestämdes att de skulle hämtas vid föreningens lokaler dagen för avresan. Hon informerade bussbolaget om detta och frågade om det fanns möjlighet för frukoststopp på vägen dit och fika på vägen hem. Något som de bekräftade en timme efter att hon skickat förfrågan. Vilken service! Hon skickade ut en anmälningsförfrågan till medlemmarna så att hon kunde informera bussbolaget om antal personer så snart som möjligt. Det här skulle bli den bästa resan i föreningens historia.

22 Feb 2022