En TV på hotellrummet vill man ju ha

Alla som någon gång har rest med småbarn på semester och sett mycket nytt och har varit med om mycket roligt, vill komma tillbaka till hotellet. Många gånger är barnen ganska så trött. Då vill de gärna se på något roligt barnprogram på en hotell TV. Då är det viktigt att det finns en hotell TV att titta på. Även om det skulle vara en TV som sänder program på ett språk som barn inte förstår, kan man alltid koppl in en dator med filmer som man kan se på TV:n. De moderna TV-skärmarna har alla slags in- och utgångar som man kan koppla datorer, mobiler eller titta på internet på hotellrummen. 

Avkoppling att titta på TV

För många är just en TV ett sätt att hitta sin avkoppling. Man ser på sin favoritfilm, serie, eller för barnen är det barnprogram. Alla barn är uppväxta med barnprogram som är tillgängliga dygnet runt. Även vuxna är på samma sätt bortskämda att kunna titta på alla slags program, dygnet runt. Vi tittar på Netflix, på SF bio-filmer och är vana vid att kunna titta på nyhetsprogram när som helst som det passar. Det, att vi, stora som små har vant oss vid att alltid ha möjlighet att se olika program, har gjort att när vi är bortresta, vill kunna se på de olika program som erbjuds antingen via nätet, eller via någon annan filmdistributör.

Vad de flesta vill ha på ett hotell

Har man rest en del, vänjer man sig snabbt vid att det är vissa saker som bör finnas på ett hotell för att man ska bli nöjd med det. Som hotellgäst vill man känna att det är lite lyx när man väl unnar sig en resa och övernattning på ett hotell.

1. Man vill ha en riktig stor och fin frukostbuffé

2. TV på hotellrummet

3. Tillgång till wifi

4. Rena handdukar och nya tvålar

5. Rena lakan och rent på hotellrummet

Har hotellet inget av detta, avråder vi från att besöka eller boka ett sådant hotell. Det är inte värt pengarna om man inte kan få något av detta när man betalar flera hundra-tals kronor för att övernatta på ett hotell. När man är bortrest vill man kunna få känna sig lyxig och få de bekvämligheter som man anser bör finnas på ett hotell. Annars kan man lika gärna sova på en parkbänk, eller snarare under en parkbänk.

30 Aug 2018