Boka en longstay vid Arlanda

Många företag lägger höga kostnader på anställdas resor och restid. Därför är det vanligt att istället välja en longstay nära Arlanda, för personalen.

I dagens digitala samhälle sker mycket arbete online, istället för att det görs affärsresor. Men ändå sker det då och då resor i arbetets regi, som kan innebära långa timmar för personalen. Och dyra kostnader för arbetsgivaren. Men det finns en lösning som blivit mer och mer vanlig att utnyttja.

Med en bokning på en longstay vid Arlanda, kan personalen få ett boende som är bekvämt under en längre tids boende. En lösning som innebär att den anställde snabbt och enkelt kan hoppa på, eller av, ett flyg. Eller lika snabbt och enkelt ta sig in till Stockholm eller kringliggande orter. Men också ett boende där den anställde kan få pusta ut och känna sig som hemma.

Longstay som koncept

Idag finns det en mängd olika sätt att tillfälligt hitta boende för sig själv eller sin personal. Med hjälp av Airbnb, B&B, hotell och lägenhetshotell, går det att hitta ett boende som passar för situationen eller längden på vistelsen. Men också olika slags boenden som passar för olika önskemål och plånböcker.

Som koncept är ett longstay vid Arlanda ett mellanting mellan ett hotell och ett lägenhetshotell. Det håller en standard som är lite högre än de vanliga lägenhetshotellen. Longstay erbjuder allt som du kan önska dig för att kunna trivas och må bra under en längre period av boende borta från bostaden.

5 Apr 2023