Är det dags för konferens i Skåne?

Ska du på konferens i Skåne och undrar vad det är man kan göra på en sådan? Det är alltmer populärt att fixa konferensen på olika hotell. Då passar man oftast på att både äta och dricka gott, ha olika Spa-aktiviteter, göra lite nytta och stanna kvar över natten. Här kommer några bra förslag på konferenshotell i Skåne. Så passa på att besöka Skåne, detta platta landskap med sin rika jord och vackar natur.

1. Backagården i Höör

Mitt i Skåne ligger den lilla orten Höör. Hotellet Backagården är ett komplett kurs- och konferenshotell som kan ta emot upp till 375 deltagare. Här kan man spela biljard, gymma och motionera i deras egna motionsspår, man kan spela Boule och bada i Ringsjön. Hotellet har konferensrum, föreläsningsrum, festvåning och utrymmen för utomhusaktiviteter.

2. Best Western hotel i Helsingborg

Mitt i Helsingborg ligger Best Western hotel som kan bjuda på lokal för konferensen om företaget bokar 10 rum eller fler. Så kanman checka in för olika evnemang på hotellet. Där kan man ha egna aktiviteter som äger rum inom hotellets lokaler. Där finns tre olika konferenslokaler, med grupprum och mötesrum. Här kan man äta och dricka gott och efter konferensandet ta del av utelivet i Helsingborg.

3. Casino Cosmopol i Malmö

Bo på slott i centrala Malmö! Det Gula slottet ligger med egen park och fontäner mitt i Malmö. När man kliver in i det Gula slottet förflyttas du till förra sekelskiftet. Inredningen har kristallkronor och tak med pärelmor. Här kan man konferensa i härlig, klassisk miljö. Här kan man äta och dricka gott, och samtidigt avhandla viktiga saker i konferensmiljö med den senaste tekniken och moderna utrustningen som kanske behövs.

4. Hotel Riviera Strand utan för Finnsbo

Utanför Finnsbo, inte långt från Båstad, finns ett strandhotell från 1930-talet, invid havet. Det anrika Riviera är nyrenoverat. Här kan man hålla konferens, umgås, gymma, och mötas i renoverade möteslokaler. Om man önskar sig en klassisk och estetisk miljö för sin konferens ser man till att boka detta hotell, där naturen lockar till promenad, aktivitet och eventuella bad.

5. Hotell Hovs Hallar utanför Båstad

På Hovs Hallar i Båstad kan man både hålla teambildande aktiviteter, kick-offer, konferenser och samtidigt bjuda sin personal på avkoppling, god mat och dryck och naturupplevelser. Här kan man bada bastu, bada i badtunna och få massage i en Spa-miljö. Man erbjuds mat med närodlade grönsaker och skaldjur fiskade direkt ur havet. Hotellet ligger precis vid havet så man kan se det från hotellets matsal, bland annat.

23 May 2019